TMI heeft binnen diverse ziekenhuizen door het hele land losse diensten op de Spoedeisende Hulp of de Psychiatrie. Ben jij als ANIOS af en toe of met meer regelmaat beschikbaar en spreekt het je aan om binnen verschillende ziekenhuizen ervaring op te doen? Dan zoeken wij jou! Meld je aan voor de TMI Artsenpoule en werk wanneer het jou uitkomt.

TMI Artsenpoule

Als je werkt via de TMI Artsenpoule werkt, heb je zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste baan of zelfs naast een specialisatie. De beloning voor het draaien van losse diensten via TMI bestaat altijd uit bovengemiddeld goed salaris, onregelmatigheidstoeslag en een gunstige reiskostenregeling. Wil je meer weten over deze interessante voorwaarden, neem dan vandaag nog contact met ons op.

0-uren contract

Indien je je aanmeldt voor de TMI Flexpoule ontvang je een 0-uren contract. Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. TMI stuurt stuurt je geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna je zelf de beslissing kunt nemen of je je inschrijft voor een losse dienst. Je hebt zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties.  Op die manier kun je af en toe eens een kijkje nemen bij een ander ziekenhuis!

 

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Mail ons

info@tmi-interim.nl

Bel ons

020 717 35 27

Fax ons

020 615 51 10

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.