Op donderdag 13 juni organiseert TMI voor de derde maal een groot Caribbeanfeest! Heb jij via TMI gewerkt op Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint Maarten en zou je graag weer eens collega’s terugzien? Of heb je interesse om te werken op één van deze eilanden en lijkt het jou leuk om alvast de sfeer te proeven en te spreken met collega’s die daar al zijn geweest? Kom dan gezellig langs!

Kom je ook?

Donderdag 13 juni 2019
Tijd: 19:30 tot 23:00 uur
Locatie: Papa’s Beach House
IJweg 961 in Hoofddorp

Het Caribbeanfeest is zowel een reünie als een gelegenheid om kennis te maken met het TMI Caribbeanteam of toekomstige collega’s op het eiland. Heb je het werken op één van de eilanden nog niet op de planning, maar zou je er meer over willen weten? Dit is hét moment om onze consultants en ervaringsdeskundigen te spreken en (indien gewenst) na afloop een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Dit onder het genot van een heerlijk drankje en gezellige Salsa muziek!

Wil je een introducé meenemen die ook werkzaam is in de zorg? Dat is zeker mogelijk als diegene ook geïnteresseerd is om naar de Antillen te gaan! Geef in dat geval de naam en functie van je introducé door in het vak ‘Vragen / opmerkingen’.

Parkeren op locatie is gratis, Papa’s Beach House is ook met het OV goed bereikbaar. Na aanmelding ontvang je van ons nog eens alle praktische informatie op een rij.

Ben jij erbij? Laat dit dan uiterlijk vrijdag 31 mei aan ons weten door onderstaand formulier in te vullen, zodat we weten op hoeveel personen we kunnen rekenen!

Terugblik feest 2018

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.