Heb jij je studie geneeskunde afgerond en ben je nog in afwachting van een opleidingsplek? Of ben je nog oriënterend en wil je graag op breed vlak werkervaring opdoen? Ga dan aan de slag via TMI!

We bieden jou als arts vele mogelijkheden in zowel binnen- als buitenland, waaronder het werken op flexibele basis of het invullen van waarnemingsfuncties. Zo bieden we regelmatig ANIOS functies binnen Nederland op het vlak van o.a. anesthesie, cardiologie, jeugdgezondheidszorg, psychiatrie, ouderengeneeskunde of medische advisering.

Op AIOS vlak bieden we je binnen Nederland functies op het gebied van o.a. psychiatrie, ouderengeneeskunde, verzekeringsgeneeskunde en jeugdgezondheidszorg. Liever specialiseren op een ander vlak? Dan bieden we je meer mogelijkheden in Duitsland of Zwitserland, onder andere op het gebied van interne geneeskunde en anesthesie.


Huisarts in Spé

Ben je (onlangs) afgestudeerd basisarts en weet jij al dat jij je wilt gaan specialiseren tot huisarts? Dan helpt TMI je graag verder! Samen bepalen we wat voor jou de beste route is richting jouw specialisatie tot huisarts.

ANIOS Anesthesiologie

Heb jij de intentie om je te specialiseren tot anesthesist? Dan bieden wij jou nu de mogelijkheid om relevante werkervaring op te doen op het gebied van anesthesie!

TMI Artsen Flexpoule

Heb je ervaring op de SEH, IC of op vlak van psychiatrie en bepaal jij graag zelf wanneer je werkt? Meld je dan nu aan voor de TMI Artsenpoule!

ANIOS Verzekeringsgeneeskunde

Ben jij al op de hoogte van alle voordelen die verzekeringsgeneeskunde te bieden heeft? Hier vind je ze op een rij!

Bekijk alle vacatures

We bieden nog veel meer mogelijkheden voor ANIOS.
Benieuwd? Bekijk hier ons volledige aanbod.


Marlies Smits, ANIOS Anesthesie
"Ik was blij dat ik via TMI aan de slag kon als ANIOS Anesthesie, omdat deze functie toen eigenlijk nog niet bestond. Veel opleidingsziekenhuizen willen dat je tijdens je sollicitatiegesprek precies kan vertellen wat het vak inhoudt. Dat kan niet, tenzij je het zelf hebt ervaren. Door de plaatsing via TMI als ANIOS Anesthesie zie ik niet alleen de POS Poli, maar mag ik ook meelopen op de OK. Achteraf gezien kon ik me geen betere voorbereiding wensen. Ik weet daarom dat zodra ik in januari aan de opleiding begin, ik een goede basis heb, waar vanuit ik verder kan groeien."

Buitenland

Wil jij tijdelijk aan de slag in het buitenland? We hebben regelmatig ANIOS functies beschikbaar in Duitsland, Zwitserland, Engeland, Suriname of op de Nederlandse Antillen. Dankzij onze jarenlange ervaring in bemiddeling naar het buitenland kunnen wij je helpen met het vinden van jouw gewenste functie en je begeleiden bij alle voorbereidingen die getroffen moeten worden.

We lichten je in over het wonen en werken op locatie, de sociale en fiscale aspecten, de culturele aspecten en het indien nodig verkrijgen van een werkvergunning. Indien het beheersen van de Duitse taal benodigd is brengen we je graag in contact met onze eigen gediplomeerde taaldocent, voor de Zweedse taal regelen we tevens dat een taalcursus wordt gefaciliteerd. In samenwerking met de ziekenhuizen bieden we je de mogelijkheid om bij serieuze interesse een dag(deel) mee te lopen. Graag organiseren wij voor jou een  kennismakingsgesprek met de medisch manager. Gedurende de hele procedure word je door ons begeleid en ondersteund in de Nederlandse taal.

Interesse in het aangaan van een internationale uitdaging?
Neem dan hier een kijkje welke internationale functies er op dit moment beschikbaar zijn > 

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.